Црногорска експертка за Заев: Комедија

Експертот за ЕУ и ко-основач на организацијата Политико Мнг Јована Маровиќ го коментира говори на македонскиот премиер на конгресот на Демократската партија на социјалистите која денеска за старо нив шеф го избра Мило Ѓукановиќ.

“Заев на конгресот на ДПС ги глорификува црногорските резултати. Комедија”, пишува Маровиќ за говорот на македонскиот премиер.

SHARE