Цуцуловски: Бујар да каже кој ќе ја дестабилизира Македонија

Професорот Љубомир Цуцуловски го повикува вицепремиерот Бујар Османи да соопшти каква опасност ѝ се заканува на земјава:

„…истиов човек предупредува дека ако се нарушел балансот (со сета нејаснотија за каков баланс говори) ќе дошло до општа дестабилизација на Државата.

Ако е така, тогаш ред е да каже кој ќе ја предизвика дестабилизацијата, со какви цели и на каков начин, за да може власта (чиј член е и самиот тој) на време да се подготви против непријателот, чие евентуално доаѓање го најавува“, пишува Цуцуловски на Ферјсбук.

SHARE