Некогашната министерка за култура Ганка Цветанова со жестока објава на Твитер во врска со датумот за почеток на преговори со Европа унија.

„Кажете му на @Dimitrov_Nikola дека нема потреба да оди. Нека не прави дополнителен трошок на буџетот. И не се радувам дека нема датум за преговори. Само жалам што животот ни помина чекајќи го датумот. Тој датум за кој што @Dimitrov_Nikola и @Zoran_Zaev ја распродадоа државата“, твитна Цветанова.

SHARE