„ Дека вирусот ќе исчезне во текот на летото беше една тешка шпекулација. Затоа имавме многу опуштање, граѓаните мислеа дека готово ќе помине, но вирусот и натаму е присутен“, вели Д-р Жарко Каравовски за ТВ21

Тој смета дека земјава ја очекуваат две сценарија околу пандемијата: Црно и …

SHARE