Да имаше “Антикорупциска” ќе го гонеше премиерот за референдумска корупција (ВИДЕО)

Најавата за награда за гласачите од приватни фирми кои што се во контакт со премиерот во кампањата за 30 септ3мври е директно кршење на изборниот законик и референдумската кампања коментираат правни експерти кои што се плашат јавно да проговорат за најновиот корупциски скандал предизвикан од премиеро. Премиерот Заев вчера во Крива Паланка отворено ги повика … Continue reading Да имаше “Антикорупциска” ќе го гонеше премиерот за референдумска корупција (ВИДЕО)