Дац му подари метла “за чистка“ на Заев

На вечерашната трибина на СДСМ му подари метла на премиерот Зоран Заев, за, како што рече, чистката која треба да ја направи.

-Затоа што јас сум првиот кој си поднесе оставка од морални причини, имам и морална одговорност да ја предадам оваа метла за чистката што треба да се направи“, му порачал актерот на премиерот, објави „Фокус“.

SHARE

3 Коментари

  1. Не е доволна метла, треба целосна дезинфекција, почнувајќи од тој што ја прими метлата.

  2. Преспански уговор је нелегалан, и нелегитиман и следећа демократска Влада у Скопљу ће га раскинути. Тај тзв. “уговор” је пример флагрантног кршења међународног права. Нико ником у 21. веку не може да наметне национални идентитет или да га преобликује (посебно не одлуком УН, нити уговором). Прва демократски избрана Влада ће одмах раскинути Преспански идентитетски уговор који представља пример међународног уговора са нелегалним предметом уговарања. Овај уговор је без преседана у новијој политичкој историји.

Comments are closed.