Дац: Тетка ми ја болеше кичмата, а сеа ја боли ку*от

Саркастичен статус во врска со најавата на министерот за здравство Венко Филипче дека операциите за промена на полот отсега ќе бидат на товар на Фондот за здравство, а нема да се плаќаат приватно како досега, спдели актерот Драган Спацов – Дац.

„Тетка ми имаше проблеми со кичмата и требаше да се оперира ама операцијата беше прескапа…

SHARE