Дали е Катица една од 2000 нинџи во Македонија? (ТВИТ НА ДЕНОТ)

Инзвонредна сатирична видео комбинација од интервју со македонски нинџа и видео од Катица Јанева која е маскирана како древен воин од далечниот исток.

SHARE