Дамовски до „капетанот“ на 1ТВ, Чомовски: Ти си дупката во бродот

Режисерот Борис Дамовски ја коментира изјавата на новинарот Александар Чомовски од 1ТВ дека ќе останел со младите новинари и ќе се обиде да ја спаси телевизијата чиј сопственик е во притвор поради рекетирање бизнисмени.

„Јас сум капетанот што последен го напушта бродот“, вели во интервју за Канал 77 новинарот познат и по тоа што остана последен и го исклучи светлото во некогашната телевизија А1.

„Не. Ти си дупката во бродот“, му реплицира Дамовски на својот профил на Фејсбук.

SHARE