Дамовски: Го фатиле Мицкоски во кафеана. Заев никако да го фатат во велепредавство

Режисерот Борис Дамовски за нееднаквиот аршин кон лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски и првиот човек на владеачката коалиција Зоран Заев.

SHARE