Дамовски: Спомна суетен, спомна педер, а ја заборави – дебелата

Режисерот и еден од водачите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, Борис Дамовски, ја коментира скандалозната изјава на премиерот Зоран Заев.

SHARE