Дамовски: Стани Стево, народот на марш како стока ти го носат!

Користејќи негова изјава од опозиционерските денови, режисерот Борис Дамовски го прозва претседателот Стево Пендаровски во врска со „маршот за правда“ на партијата што го кандидира за шеф на државата.

„Стани Стево, народот на марш како стока ти го носат!“, напиша на Фејсбук еден од водачите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

SHARE