Датумот, Димитров и криминалното подземје во статусот на денот

Иљче Затаракоски ја има објавата на денот на Фејсбук, во која се мајтапи со најавата од министерот за надворешни работи за борба со криминалот.

„Димитров: ‘После датумот следува пресметка со криминалното подземје’.

Или шо би рекле студентите: после сесијава почвам да учам за озбилно“, гласи статусот на денот.


SHARE