Дедото на Кирацовски дал отказ во ЕЛЕМ

Генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацовски на Фејсбук објави дека побарал од таткото на неговата сопруга, Борис Поповски, да даде отказ од ЕЛЕМ во Битола

„Од морални причини, таткото на мојата сопруга, кој беше ангажиран времено, на одреден период, преку агенција за времени вработувања, го откажа својот ангажман во Фабриката за опрема и делови во Битола”, напиша Кирацовски, на Фејсбук.

https://www.facebook.com/search/top/?q=aleksandar%20kiracovski&epa=SEARCH_BOX
SHARE

1 Коментар

  1. Sigurno k’e mu obezbedat poarno rab. mesto, ama tie k’e mislat deka nie k’e “mislime” deka MORALOT prorabotil! Mrsh, poganici edni, s’e upropastivte!

Comments are closed.