Излезноста до 17 часот била 38 проценти што според претседателот на Државната изборна комисија Оливер Дерковски, таа сигурно до затворањето на гласачките кутии ќе надмине 40 отсто. Тоа е потребниот цензус за изборите да бидат успешни и да се избере претседател на Македонија.

SHARE

13 Коментари

  • Кандидатот за претседател Стево Пендаровски објави дека се сомнева дека е следен и фотографиран од тајна разузнавачка служба која што била во контакт со една голема опозициска партија.
   Пендаровски во емисија на 1ТВ изјави дека бил сликан во центарот на Скопје на паркинг каде што според него не минуваат граѓани случајни минувачи.

   • На фотографијата која го испровоцира да обвини дека е следен од тајна разузнавачка служба а која беше објавена од граѓани на социјалните мрежи се гледа дека тој седи во возило и најверојатно гледа во телефон или во документи.
    Пендаровски признава дека е фотографиран во неговото возило иако според медиумите тој во анкетниот лист како возило пријавил само Југо 45 старо над 20 години.
    Националниот координатор за НАТО не открива прецизно за која служба се работи ниту за која голема опозициска партија.

 1. МАНИЈАК Зеав е ТЕЖОК параноик и патолошки лажго со до крај биполарно пореметена личност! ТОЈ ИМА ПОВЕКЕКРАТНА ДВОЈНА И ТРОЈНА ЛИЧНОСТ! НЕМА ЧУВСТВО ЗА ИДЕНТИТЕТ! ТОЈ Е ДИСОЦИЈАТИВНО ПОРЕМЕТЕНА ЛИЧНОСТ СО БИПОЛАРНОСТ! Биполарното растројство е психијатриска состојба дефинирана како повторувачки епизоди на значително нарушување на расположението. Овие нарушувања може да се случат во еден спектрум кој се движи од ослабувачка депресија до незауздана манија. Поединците кои страдаат од биполарно растројство вообичаено искусуваат флуидни состојби на манија, хипоманија или она што се нарекува мешана состојба поврзана со депресивни епизоди. ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МЕНУВА МИСЛЕЊЕ И САКА ДА ИЗАЛАЖЕ И КОГА ТОА ТО ПРАВИ МАНИЈАКАЛНО УЖИВА! Така избега и од служење воен рок. Сакаше да биде прогласен за луд.
  МАНИЈАК Стево ПЕНДАРОВСКИ е тежок психијатриски случај, со манија на следење и тотална параноја! МАНИЈАК! Има илузии дека постојано е следен од странските агенти. НЕМА ПРЕТСТАВА ЗА РЕАЛНОСТ! ИМА ПАТОЛОШКИ СТРАВОВИ! Дијагноза му е параноидни шизофреничар! Народе Македонски биди луд и НЕ гласај за Стево Манијак, патолошки лажго и шизофреник!

Comments are closed.