Министерката за правда, вели дека нема формално прекршување на законот со изборот за ќлен на антикорупциска на Нури Бајрами, баџанак на Талат Џафери.

„Роднинските врски со овој степен не се опфатени. Но и да беше така, нема никакво прекршување на законот“, смета Рената Дескоска, пренесе Нова ТВ.

SHARE

1 Коментар

  1. За вас не е спорен изборот на Џафери па сега ќе расправате за неговиот баџанак!!

Comments are closed.