Детектиран скандал во Прилеп: ромски гласачи со комбиња носени на гласање

Порталот Лидер објави фотографии на кои, според порталот, се гледа дека со комбињата со кои се превезуваат учениците во Општина Прилеп, се врши органзиран превоз на населенито од ромските населби на гласање.

Како што објави Лидер, организатор е поранешен координатор на СДСМ Прилеп, и сегашен член на Управен Одбор во Телеком.

Целата галерија на фотографии погледнете ја на следниов линк:

SHARE