Димитров се појави!


За првпат по недобивањето датум за преговори со ЕУ, шефот на македонската дипломатија Никола Димитров се појави во јавност.

Тој заедно со премиерот Зоран Заев денеска се појави на т.н Охридски дијалог.

Пресинг.ТВ, потсетува дека министерот досега само на Твитер се произнесе за неуспехот во Брисел кога напиша дека ќе побара ЕУ да биде чесна и да се изјасни дали навистина н’е сака  во нејзините редови.

Димитров вчера иако најавен не се појавил ни на прославата на Денот на обединетите нации.

SHARE