Димитров стоел исправен и горд, како Македонец (ВИДЕО)

Министерот за надворешни работи и потписник на Преспанскиот договор, Никола Димитров, во патриотски занес, иако лидерот на партијата (СДСМ) што го кандидира вели дека ним не им личел патриотизмот, продолжува да ја нарекува здружение партијата (ВМРО-ДПМНЕ) во која тој и неговите родители направија политички кариери.

SHARE