Димовски: Чувајте се сами повеќе нема држава да се грижи за вас!

Пратеникот Илија Димовски реагираше на Фејсбук откако медиуми објавија дека бројот на новозаболени е над 50 во последните 24 часа.

„Состојбата е драматична, а станува трагична… Пазете се сами, повеќе нема држава што ќе се грижи за вас… (таа очигледно има други приоритети) Составете си листа на мерки што сами ќе ги почитувате“, напиша пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ на својот профил на Фејсбук.

SHARE