Димовски: Силјановска е добар кандидат (ВИДЕО)

„Ние никогаш не го достигнавме политичкиот развој да можеме да имаме актуелна влада во чиј мандат ќе се избере претседател од спротивна опција.

Мислам дека госпоѓата Силјановска ќе внесе една нова содржина и мислам дека заслужува поддршка од сите нас кои сме членови на ВМРО-ДПМНЕ, без разлика дали се согласуваме со сите политики на партијата“, вели пратеникот Илија Димовски во интервју за Радио Слободна Европа.

Димовски смета дека кандидатот на СДСМ, не е најдобриот од она што го имаа како потенцијал за кандидат.

https://flashvideo.rferl.org/Videoroot/Pangeavideo/2019/03/f/f8/f8ede2e7-c7bc-4282-b0dc-8f4734e7d5b4_manifest.mpd
SHARE

2 Коментари

  1. A, be, i ovoj zabega, Siljanovska ne bila najdobriot nivni izbor, pa mozhebi trebashe Mukoski da go predlozhite, toj k’e beshe ziher podobar od Pendarovski, e*ate zabeganiot!

  2. Ako ne se soglasuvas so politikite na partijata ( kako sto si kompatabilen so zaevistite i dzaferi) sto jades trici za dpmne, malku ti ja otpustija oglavata da popases od dpmnevskata niva?!

Comments are closed.