ВМРО-ДПМНЕ бараше претседателот Ставо Пендаровски да не го потпише законот за Јавно онбинителство изгласан во Собрание во втор обид.
Но, откако тоа се случи, реагираше пратеникот Илија Димовски.

SHARE