„Добро сум“, вели Меркел откако пак се тресеше (ВИДЕО)

Германската канцеларка Ангела Меркел изјавила дека “е многу добро”, непосредно откако повторно била снимена како се тресе за време на официјалната церемонија, трет пат по ред во помалку од еден месец. 

“Јас сум многу добро, нема причина за загриженост”, рекла канцеларката која за една недела ќе наполни 65 години.

SHARE