Додека ме гледате ќе постоиме: Промашената визија на Катица Јанева (ВИДЕО)

Што им порача Катица Јанева на вработените во СЈО на почетоците на институцијата што ја водеше.

“Додека ме гледате мене значи ќе постоиме, а јас без вас не одам никаде”.
На здравје!

SHARE