Дојава за бомба – евакуиран „Сити мол

Екипи на Министерството за внатрешни работи се наоѓаат во моментов во скопски „Сити мол“ по дојава дека била поставена бомба.

Пријавата била од вработени во трговскиот центар, дознава „Слободен печат“ каде вознемирени граѓани се јавувале за да кажат дека биле евакуирани.

SHARE