Дончев признава дека Заев дал дозвола за полициски упад во фирма (НАЈНОВО АУДИО)

Во третиот компромитирани материјал што е објавен предпладнево екс шефот на Фондот за здравство и еден од најблиските соработници на Зоран Заев со кого се од исто село објаснува дел од заркулисниге игри поврзани со рекетот за фирмата Дијамед за кој постои кривична пријава. Во аудиото се слуша дека адвокатот на Заев Медарски лобирал за … Continue reading Дончев признава дека Заев дал дозвола за полициски упад во фирма (НАЈНОВО АУДИО)