Драга Славјанке, дете, прибери се… Писмо до заменик министерката во МВР (ФОТО)

Актуелната заменичка министер во МВР Славјанке Петровска преку Твитер доби писмо од свој колега кој и помогнал да се снајде а сега и дава низа добронамерни совети како да се однесува во новата ситуација.

Вработениот во МВР кој го пишува писмото е истиот која ја пречекал кога дошла како шеф на кабинет на тогашниот министер за внатрешни работи Спасовски.

Во писмото кое се појави на социјалните мрежи за кое нема официјална потврда, печат и потпис, нема навреди ниту приватни податоци.

Ниту испраќачот ниту Петровска досега јавно не го демантираа или искоментираа писмото што стана вирално.

Целото писмо на фотографијата

SHARE