Дурловски: Ви бледнее шаренилото

Оперскиот пејач Игор Дурловски забележал дека бледнее бојата со која за време на „шарената револуција“ се уништуваа културните знаменитости.

„Ви бледнее шаренилото“, порача Дурловски и тоа го поткрепи со фотографија што ја објави на Фејсбук.

SHARE