Дурлоски за Кирацоски: Ќе фалиш будалче (ФОТО)

Оперскиот пејач и еден од лидерот на движењето И4 Игор Дурловски со фотографија го испрати генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацоски од неговата функција.

Кирацоски се споменуваше во неколку афери во кои тој вработуваше блиски луѓе.

Обвинетиот за тероризам Дурлоски на генсекот на владеачката партија му објави фотографија и му напиша “Ќе фалиш будалче”.

На социјалните мрежи овој начин на креативна комуникација се нарекува “тролање”.

SHARE