Дурловски до колегите што ќе пејат за промена на името

Оперската ѕвезда Игор Дурловски на свој начин им се обрати на своите колеги кои што интерпретираат народна, изворна или традиционална музика”

“Направија кариери на сметка на македонската традиција, сега за пет пари ја распродадоа. Пу Јаз’к”, напиша еден од лидерите на движењето за заедничка Македонија кој е обвинет за тероризам и кој се соочува со долгогодишна затворска казна за наводно поттикнување на тие што вршеа насилство на 27 април.

SHARE

Comments are closed.