Дурловски: Го продадоа духовното за материјално, останаа без обете. Фаустовци

Оперскиот пејач Игор Дурловски го коментира најновото извисување за датум за почеток на преговори на Македонија со Европска унија.

„Го продадоа духовното за материјално, останаа без обете. #Фаустовци“, напиша на Фејсбук еден од водачите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

SHARE