Оперскиот пејач Игор Дурловски со резигниран коментар за трагикомедијата во Собрание.

„Само македонскиот народ е губитник, на останатите ‘честито’ валкана победа.

#ДоСледнатаБитка“, реагира на Фејсбук еден од водачите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

„Три години гледавме како пред очи ни ја силуваат татковината и ништо не презедовме. И ние сме соучесници“, додаде Дурловски.

SHARE