Дурловски: Шкариќ го одмрзнуваат кога треба да брани неодбранливо

Оперскиот пејач Игор Дурловски го коментира ставот на професорот по уставно право Светомир Шкариќ дека веднаш по зваршувањето на вонредната состојба продолжуваат изборните дејствија.

„Шкариќ го одмрзнуваат кога треба да брани неодбранливо.
Жално е како еден универзитетски професор станува гласен во пофалба на глупоста а беше нем на сите (не)правни акробации од блиското минато“, реагира еден носителот на изборна листа на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните парламентарни избори.

SHARE