Дурловски за епилогот од изборите: Денес над Северна…

Оперскиот пејач и еден од лидерите на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, Игор Дурловски, на Фејсбук ја коментира поделеноста во македонскиот политички кампус на претседателските избори.

SHARE

5 Коментари

  1. ХЕРОЈ ИГОР нема ни МАКЕДОНИЈА нема ни СЕВЕРНА доаѓа утре ПАПАТА ГРОБАРОТ ДА ЈА ПОГРЕБИ МАКЕДОНИЈ наздравје глупави КОМУЊАРИ ГНАСНИ ПРЕДАВНИЦИ

  2. nadezta posledna umira! MAKEDONIJA KE JA BIDE, ke pominat i ovie premrezja. Dodeka ima luge kako Igor, idninata ni e sigurna, no treba da se organizirame! MAKEDONIJA NAD SE!

  3. ОСТАНУВА САМО СЛОГАНОТ НА НАШИТЕ БОРЦИ ***организација ****СМРТ ИЛИ СЛОБОДА **од сегашниве соросоидни бандити ПРЕДАВНИЦИ И КРЕМИНАЛЦИ СДС–КОЊСКИ ГЛАВИ

  4. дојде време за СМРТ ИЛИ БОРБА ЗА СЛОБОДА===

Comments are closed.