Дурловски за метежот пред банките: Порано за сè им беше виновен режимот, сега народот

Оперскиот пејач Игор Дурловски ги коментира на Фејсбук турканиците пред банките во време на коронакриза, без никакво растојание меѓу луѓето како превентива од заразување.

SHARE