Дурловски за МОБ: Колеги „даватели на услуги“, кога молчите фалширате

Оперскиот пејач Игор Дурловски, поранешен директор на Македонска опера и балет, преку својот профил на Фејсбук им се обрати на колегите по обезмакедончувањето на неговата матична куќа.

SHARE