Душко Млекарот прашува и објавува експлицитно видео и фотографии со Кирацоски

Душко Илиевски познат како Душко Млекарот кој беше еден од најголемите борци за пад на владата на Груевски јавно го прашува екс генералниот секретар на СДСМ Александар Кирацоски зошто во Истанбул носел со себе и старлета.

Илиевски објавува фотографии од патот во Истанбул но и видео од “Старлетата” на која експлицитно се гледаат делови од женско тело.

Поради заштита на идентитетот на девојката од видеото не го објавуваме линкот од статусот на Фејсбук на Илиевски а фотографијата е променета за да не се види која е таа.

SHARE