Двајца припадници на АРМ заразени со коронавирус

Потврдени се два случаи на припaдници на Армијата позитивни на коронавирус.

Станува збор за подофицер и војник во АРМ кои извршуваат работни задачи во гарнизонот Скопје.

Едниот работел во воениот ресторан во касарната Илинден како помошен персонал, информираат од Генералштабот.

SHARE