Две лица прободени со нож на „Џон Кенеди“ во Скопје

Две лица, кои биле прободени со нож на улицата „Џон Кенеди“во населбата Топаанско поле – Скопје, вчера биле хостиптализирани во Градската болница.

Според полицијата, лицата на вораст од околу 18 години, биле нападнати од група од неколку лица, донава Макфакс.

SHARE