Двојно убиство во Прилеп?

Во семејна куќа во Прилеп утрово имало пукањње, по што биле пронајдени се две мртви тела.

„ Се работи за две жени од кои едната неофицијално е сопруга на убиецот“, јавуваат медиуми.

Неофицијално повредено е уште едно машко лице кое сеуште се бори за живот.

SHARE