Џафери: Кога ќе проценам, ќе го пратам Законот за јазици во „Службен весник“

„Сметам дека во соодветно време, кога ќе проценам дека треба да се прати законот до ‘Службен весник’, тој ќе се објави и потоа да можат другите надлежни институции да се произнесат во однос на текстот на законот, односно за оние укажувања и дилеми кои се искажаа во јавноста“, вели спикерот на Парламентот, Талат Џафери, во … Continue reading Џафери: Кога ќе проценам, ќе го пратам Законот за јазици во „Службен весник“