Џафери потпиша – избори на 12 април

Претседателот на собранието Талат Џафери  вечерва го потпишал  решението за распишување на изборите, кои беа договорени да се одржат на 12  април годинава.

ДИК го очекува официјалниот документ од претседателот на Собранието Талат Џафери, по што ќе одржи седница околу повеќе прашање во врска со предвремените избори.

SHARE