Џамбазов: Како бе, не постои македонски јазик… (ВИДЕО)

Популарниот Игор Џамбазов на својот инстаграм профил нво негов стил ги демантираше Бугарите кои тврдеа дека македонскиот јазик непостоел.

Како не постои, вели Џамбазов. Еве ви го…

SHARE