Џејми Ли Кертис воодушевена од „Медена земја“

„Колку совршен филм во овој момент. ‘Медена земја’ е зачудувачки. Алчност. Ненаситност. Семејство. Љубов. Чест. Природа. Истрајност. Воодушевена сум“, напиша на Твитер холивудската актерка Џејми Ли Кертис.

SHARE