Џес Бејли заминува од Македонија

Американскиот амбасадор Џес Бејли, заминува од Македонија и на Твитер утрово се заблагодари за гостопримството.

„Благодарам Северна Македонија за вашето гостопримство, пријателство и љубезност. До следно видување – се гледаме!“, напиша Бејли.

На аамбасадорското место во Скопје тој дојде од Рурција, во 2014, а по завршувањето на сегашниот мандат заминува во пензија.

SHARE

4 Коментари

  1. Qe uzel apo bejli severdzanci poljiticari sas njim. Mnogo gobro pusheju i gutaju . nema nigde takve gamadi

Comments are closed.