Граѓани рееагираа на вчерашната поплава низ битолските улици…

Обилните врнежи од дожд предизвикаа поплавување на дел од улиците во градот, што направи проблеми во нормалното одвивање на сообраќајот.

Граѓани преку фотографии реагираат на поплавени улици од силниот дожд, заради неможноста атмосферската канализација да ја собере големата количина на вода.

https://tera.mk/wp-content/uploads/2020/07/video-1593889972.mp4?_=1
SHARE