Една слика 1000 зборови, едно видео милион емоции (ФОТО/ВИДЕО НА 2020)

Прославата на победничкиот гол во победата против Грузија што Македонија ја однесе на ЕП во фудбал ги донесе фотографијата и видеото на 2020 година.

Емоциите на Пандев, Елмас, Несторовски и другарите не можат да се измерат.

SHARE