Експретседател на СДСМ до Шеќеринска: И ти бараше избори а молеше бога да не ги добиеш

DIGITAL CAMERA

Експретседателот на СДСМ во последното раководатво на Црвенковски, Гордан Георгиев со порака до актуелната потпретседателка на СДСМ Радмила Шеќеринска.

Откако Шеќеринска ја обвини опозицијата дека блефира кога бара предвремени избори Георгиев откри дека и таа и нејзината партија и сегашната опозиција понекогаш барале избори а не сакале да се случат.

“Кога изјавуваш дека некој бара а моли бога да не добие предвремени избори, сети се дека и ти некогаш си барал а си го молел истиот тој бог да не добиеш предвремени избори. СДСМ, а и ВМРО-ДПМНЕ, треба да престанат со оваа игра за мали деца.

Досадна станува. А особено кога и двете страни блефираат. Ни треба поголема еманципација на оваа тема. И да, сето ова е поврзано и со помирувањето…”, порачува Георгиев кој по преземањето на контролата во СДСМ од страна на Заев и Шеќеринска веќе не е дел од владеачката партија.

Шеќеринска сугерира психолошка анализа на “ликовите” на ВМРО-ДПМНЕ

SHARE

3 Коментари

  • е така де, кај се видело и чуло да има избори во ТИРАНИЈА?!
   момче секој ден се надминуваш самиот себе, за тебе нема граници…
   биди сигурен дека твојот талент ќе го забележат од цнн, ббц, лгбт, тпдл или некоја стара ем демократска пералница на мозоци, и тогаш им нема крај на твоите можности!
   Туку да прашам, како се поднесуваш самиот себе?

Comments are closed.