Ел Чека со најсилна бомба досега: Разговараат браќата Али и Фекри Ахмети (ВИДЕО)

Кичевчанецот со прекар Ел Чека кој од Чикаго, САД објавува прислушувани материјали ја објави можеби најсилната аудио бомба досега.

Од тоа што може да се слушне се работи за разговор меѓу лидерот на ДУИ Али Ахмети и неговиот брат Фекри.

SHARE