Ел Чека со уште една закана до Заев

Ел Чека со нов статус на Фејсбук откако премиерот Зоран Заев му порача дека ќе одговара.

„ Зоран Заев, доста велиш дека прислушувањето го правела претходната влада, тогаш зошто тие криминалци на ВМРО ги прислушкувале нивните разговори каде што ги прикриваат убиства, прават манипулации, закани, промена на фактите, кажи зошто тебе не те прислушкувале? Прислушувањето го направи некој друг, а не криминалците на Груевски и Мијалков! Затоа, не се продавај за жртва, но држи го задникот уште малку во таа фотелја бидејќи ќе ти фали, предвреме ти поминаа 62-та дена, напиша Ел Чека на својот Фејсбук профил.

SHARE